“Zaželi u Sisku” – želimo svima sretne blagdane…i idemo malo na godišnji odmor

Djelatnice projekta “Zaželi u Sisku” marljivo su radile cijelu godinu i pomagale svojim korisnicima. Vrijeme je za zasluženi godišnji odmor kako bi i one mogle provesti blagdane sa svojim obiteljima.

Trinaest zaposlenih žena prije odlaska na kolektivni godišnji odmor pomogle su korisnicima projekta, starijim i nemoćnim osobama, u održavanju i pripremi kućanstava za Božić, kako bi im sve bilo uredno i čisto prije obilježavanja tog posebnog blagdana.

Zahvaljujemo svim partnerima na suradnji tijekom prošle godine i nadamo se još uspješnijem nastavku i u 2022. godini. Veliko hvala i našim korisnicima na ukazanom povjerenju i sudjelovanju u ovom projektu.

Želimo vam svima blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu 2022. godinu!

#zaželiusisku

2 thoughts on ““Zaželi u Sisku” – želimo svima sretne blagdane…i idemo malo na godišnji odmor

  • Poštovani,
   na žalost kašnjenje s isplatom plaća je iz razloga što Ministarstvo nije izvršilo uplatu sredstava na naš račun na vrijeme. Mi smo izvršili isplatu plaća ISTI dan kad su nama novci sjeli. Ni mi nismo dobili plaće jer se kao udruga ne financiramo iz vlastitih sredstava nego je ovaj projekat financiran iz EU fondova kojima raspolaže Ministarstvo i isplaćuje nam novce kvartalno za svako sljedeće razdoblje.
   Vjerujte da razumijemo kolike nam je poteškoće svima izazvao ovaj njihov propust i da smo pisali požurnice i pokušavali na sve načine ubrzati proces. No, na žalost, nismo uspjeli.
   Zahvaljujemo na razumijevanju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.