“Zaželi u Sisku” – povratak s godišnjih odmora

Nakon kolektivnog odmora djelatnice na projektu “Zaželi u Sisku” vratile su se svojim korisnicima i nastavile marljivo raditi.

Još jedna godina je iza nas, a ova 2022. nas vodi u nove radne pobjede. Djelatnice na projektu “Zaželi u Sisku” nakon zasluženog odmora vratile su se svojim obavezama i korisnicima.

Na žalost, neki od korisnika u prethodnoj su godini preminuli, a djelatnice su dobile nove korisnike jer je starim, a posebno bolesnim ljudima uvijek potrebna pomoć.

Više o samom projektu možete pročitati ovdje.

#zaželiusisku

2 thoughts on ““Zaželi u Sisku” – povratak s godišnjih odmora

 • Pavica Škarić

  Poštovani, ne znam što bih rekla, ali pokušavam stupiti u kontakt sa djelatnicama udruge Magdom i Barbarom, odnosno djelatnicom koja mi pruža uslugu pomoći u kući, no nitko mi se ne javlja. Ne znam kako bih vas kontaktirala, ovim putem molim da mi se netko javi. Pavica Škarić

  • Poštovana Gđo. Škarić,
   bude Vas Magda sada nazvala. Nemamo nikakve propuštene pozive od Vas na službenom mobitelu koji je kod Magde trenutno, a na njega su preusmjereni pozivi i sa naše fiksne linije s obzirom da radimo od kuće. Možda zovete krivi broj. U svakom slučaju bude Vas Magda nazvala.

   Lp,
   Barbara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *